Ansiktsbehandlingar

Vi erbjuder en rad olika resultatinriktade ansiktsbehandlingar som kan skräddarsys efter dina önskemål och behov. Vid en ansiktsbehandling gör vi alltid en hudanalys och rekommenderar behandling och produkter som passar dig och din hudtyp.

Vi bjuder på diamond peel s.k. microdermabrasion vid alla våra ansiktsbehandlingar utan extra kostnad. Diamantslipningen förhöjer resultatet och ger huden en fantastisk boost och lyster.

Våra populära ”klassiska” ansiktsbehandlingar:

Diamond Classic Care 60/75 min  990/1190 kr

En klassisk ansiktsbehandling med krydda av diamantslipning.

Rengöring, peeling, diamond peel, portömning efter ånga, massage och mask. Boka 75 min om du har oren, fet hy eller millier och behöver lite extra portömning.

Classic Care Boost 60/75 min  990/1190 kr

Som ovan men med tillägg av microcurrent som slussar ner näringsämnen och fukt på djupet samt stimulerar ansiktsmusklerna. Behandlingen avslutas med Collrix specialmask. Behandlingen anpassas efter hudens behov. Passar även en mycket känslig hud. Boka 75 min om du önskar extra pottömning och ansiktsmassage.

Diamond Care & Repair 40 min  690 kr

Här koncentrerar vi oss på diamantslipning och avslutar med anpassad ansiktsmask. Vid kurbehandling påverkas ärr, hudstruktur, fina linjer och hudens vitalitet. En perfekt underhållande behandling eller som snabb uppfräschning. Hudens cellförnyelse och cirkulation stimuleras. Rengöring, peeling, diamantslipning, ansiktsmask.

AHA- behandling / lätt kemisk peeling

Vi utför AHA-behandlingar (lätt kemisk peeling) vid önskemål eller om vi anser att diamondpeel inte är lämpligt att utföra. Vi byter då ut diamondpeel till lämplig lätt kemisk peeling.

Collrix Classic Care 60/75 min  fr. 1490 kr

Detta är en av våra populäraste behandlingar. Vi använder oss av flera tekniker i kombination med collrix® unika bio-aktiva vilket ger fantastiska resultat och möjlighet att korrigera huden. Görs med fördel i kur med max 6 veckors mellanrum för korrigering av ärr, rynkor, pigmentförändringar och för förbättrad kollagenproduktion, elasticitet och vitalitet. Läs mer under fliken Microneedling.

BB Glow – Stimulering och semipermanent foundation i ett! 

BB Glow ger dig en omedelbar lyster och jämnare hudton. Där microneedling används för att tillföra huden detta serum-pigment ges huden även cellförnyande och stimulerande egenskaper.

Huden får en omedelbar ”glow” med effekt av BB foundation. 4 behandlingar med 2 veckors mellanrum rekommenderas för långvarigt resultat.

 

 

 

 

 

Comments are closed.