HUDFIN – Hudföryngring Anti-age

Collrix® Microneedling

Behandla åldrad och solskad hud, ärr, rynkor, hudbristningar och slapp hud utan biverkningar!

Resultaten är jämförbara med laserslipning och Fraxel, men utan dessa metoders biverkningar.

Behandlingen skapar en reparations- och tillväxtstimulering som gör behandlingen lämplig på en rad indikationer:

 • Rynkreducering – kollagenstimulering
 • Solskadad hud
 • Skin Tightening – Vävnadsuppstramning / Fasthet
 • Ärrbehandling -Acne, operation, skador
 • Graviditetsbristningar – strier

Collrixmetoden bygger på en vetenskaplig dokumenterad teknik för hudförbättring i kombination med unika produkter. Collrixmetoden stimulerar återskapandet av collagen/elastin samt ökar hudens blodcirkulation. Effekten av upprepade behandlingar blir en förbättrad hudstruktur och reducering av rynkor och ärr.

Klinikbehandlingen görs i kur om initialt ca 3-6 behandlingar som upprepas med 3-6 veckors intervall

generellt.

Infuzion® – Nålfri Skinbooster

Infuzion är en revolutionerande, nålfri mesoterapibehandling som slussar in skinboosters tre millimeter ner i dermis (läderhuden) till subkutan vävnad via hårfollikeln och svettkörteln. Hyaluronsyra förs ned med hjälp av galvaniserad ström och en patenterad roller som rullas över hudytan. Detta skiljer sig ifrån andra skinboosters där hyaluronsyran förs ner i huden genom ett par hundra nålstick.

Vi på HudCoachen har en mer avancerad Infuzion® utrustning där vi samtidigt kan utföra muskelstimulering som tillval. Det gör att musklerna stärks och stramar upp huden för ännu bättre effekt.

 • Förebygger uppkomsten av rynkor
 • Eliminering av kråksparkar
 • Reduktion av rynkor
 • Reduktion av mörka ringar under ögonen
 • Göra huden mjukare och ge den en jämnare hudton
 • Viss uppstramning vid muskelstimulering

Fyra olika zoner går att behandla; ansikte, hals, dekolletage och händer. Det går även att fokusera på specifika problemområden som mörka ringar under ögonen, nasolabialveck, kråksparkar, rynkor runt munnen samt för att få lite fylligare läppar. Behandlingen ger omedelbar effekt; fina linjer och mindre rynkor fylls ut, huden blir återfuktad på djupet och får en jämn och fin yta med lyster.

För optimalt och hållbart resultat (6 mån) rekommenderas en behandlingskur på tre behandlingar med en veckas mellanrum. Därefter behövs endast en underhållande behandling var sjätte månad. Infuzion återfuktar huden på djupet och ger ett föryngrat utseende. Inga injektioner behövs och resultatet syns direkt!

Vi arbetar med tre olika ampuller beroende av behov.

Infuzion® Skinboost med Boozter®

Infuzion® Skinboost med Reparestim® HA

Infuzion® Skinboost med Reparestim® Microbotox

HIFU Skintightening- Ansiktslyft

HIFU- Hög intensiv fokuserad ultraljud är en behandlingsmetod för att strama upp huden på djupet. Det är det närmaste ett ansiktslyft man kan komma utan att göra ett kirurgiskt ingrepp.

Det är en säker teknik då inget upptag av energin absorberas av pigment eller kärl i ytliga huden. Energin skickas ned och fokuseras på exakt det djup maskinen är inställd på. Yttre huden (dermis) är ca 2 mm. Under dermis har man ett tunt lager underhudsfett sedan kommer en bindvävshinna som kallas SMAS  Superficial Muscular Aponeurosis System. Det är denna hinna som man vill behandla.

Under behandling sker en intensiv värme utveckling lokalt som startar en uppstramning av den djupa bindväven. Yttre huden blir helt opåverkad.

Behandling ger en uppstramning av den bindvävshinna som musklerna är fästade i. Detta ger ofta en mer markerad käklinje samt hals. Kinder kan lyftas samt man kan få ett lyft av ögonbrynen. En viss effekt kan man se direkt efter behandlingen men den största effekten sker gradvis. Slutgiltiga resultatet sker först efter 3–6 månader. Ny bindväv som ska växa till i skadeområdet sker långsamt ungefär på samma sätt som en sena läker om det varit skadad. Resultaten varar oftast i några år innan den naturliga åldrande processen börjar komma ikapp igen.

Behandlingsmetoden har inte visat några biverkningar. Huden kan få en lätt rodnad efter behandlingen. I vissa fall kan man känna en domning i huden som kan hålla i sig ett par veckor men är inte bestående. Man kan återgå till arbete och använda makeup direkt efter behandlingen.

Plasmalite®FPL   Hudföryngring- Skin rejuvenation

Plasmalite FPL stimulerar hudens collagenproduktion vilket gör att huden blir fastare medan överpigmenterade hudceller förstörs och ytliga, synliga blodkärl koaguleras och försvinner.
Med FPL Skin Rejuvenation får din hud jämnare hudton, dina linjer minskar och huden återfår sin naturliga fasthet vilket sammantaget ger huden ett yngre utseende.

Behandlingen stimulerar nybildning av kollagen, vilket stärker de elastina fibrerna i huden. 3-4 behandlingar med 3-4 veckors mellanrum rekommenderas för att uppnå full kollagen-nybildning och hudföryngring.

En gradvis strukturförbättring sker löpande och det slutliga behandlingsresultatet uppnås efter 4-6 månader. Vanliga behandlingsområden är ansikte, hals och dekolletage.

Comments are closed.