HUDFIN

Vi är proffs på din hud!

Vi erbjuder ett brett sortiment av behandlingsmöjligheter då våran strävan är att du ska få god hudhälsa och frisk och fräsch hud.  Vi har lång erfarenhet, de rätta verktygen, ett brinnande engagemang att lösa problem och lotsa dig till resultat!.

Till oss är du välkommen oavsett om du är ute efter en skön stund i unik miljö eller korrigerande, medicinsk hudvård.

Woman receiving massage - microdermabrasion

HUDFIN – Klassisk Hudvård

Rengöring, Fukt och Skydd är grunden i all hudvård. Vi tillför alltid ”krydda” även i våra klassiska ansiktsbehandlingar i form av ex. diamantslipning och/eller inslussning av fukt med ultraljud (boost) för bättre effekt.

VI anpassar alla behandlingar efter just din huds behov och egenskaper.

AHA-behandling

Lätt kemisk peeling (AHA) är att föredra om huden har akne eller är känslig. (AHA) ingår istället för diamantslipning i våra ansiktsbehandlingar om man önskar/behöver. Görs med fördel i kur eller som enstaka behandling för uppfräshning. Rengöring, AHA-peeling och fuktmask.

Diamond Classic Care

Diamond Classic Care heter t.ex. vår populära klassiska ansiktsbehandling som erbjuder en komplett behandling med rengöring, peeling, portömning, diamantslipning, massage med näring och fuktmask.

Diamond Care & Repair

Rengöring, peeling och diamantslipning med avslutande mask. Passar dig som vill ha en snabb uppfräshning av glåmig hy. Görs även i kur för behandling av grov hud/ärr.

Classic Care Boost

Komplett behandling med rengöring, peeling, portömning, diamantslipning, inslussning av näringsserum med hjälp av ultravågor samt lyxig kollagenmask.

GLOW med kroppsmassage

Total relax och välbefinnande! Ingår rengöring, kemisk peeling, näringsampull, lång ansikte- nack- och skalpmassage samt helkroppsmassage som avslutas med en ansiktsmask.

Collagen Vital

I denna avancerade men skonsamma behandling kombinerar vi AHA-peeling, Collrix® bio-aktiva kollagen och Dermapen light (light microneedling) för optimal effekt och avslutar med en skön massage och specialmask av collagen. Behandlingen passar alla hudtyper och anpassas efter din huds behov. * Cellförnyelse – Anti-age * Grov & storporig hy * Ojämn hudstruktur * Ärr * Trött & glåmig hy * Fina linjer * Pigmentförändringar * Lyster & Vitalitet

BB GLOW face

BB Glow är en behandling där vi arbetar in ett speciellt serum med ytlig nanoneedling, som ger effekten av att du har BB creme på dig. Serumet hjälper till att ljusa upp ev. ojämn hudton och ger ett fint glow som gör att du ej behöver använda foundation.

Ryggbehandling

Klassisk porrengöring med AHA för ryggen.

Comments are closed.