SoftFiller

SoftFiller

SoftFiller är en innovativ ny rynk- och hudbehandling som levererar hyaluronsyra och fukt till de övre hudlagren utan behov av nålar eller injektioner.

Hyaluronsyra finns naturligt i huden och hjälper till vid produktionen av kollagen samt håller huden återfuktad och fyllig.

Hur fungerar SoftFiller?

Hyaluronsyra levereras till hudens yttersta hudlager med hjälp av SoftFill´s unika instrument. Inga sprutor/nålar används och kunden upplever ingen smärta, utan ett kraftigt tryck i området.  SoftFill är mycket effektivt, med precision och utan behov av nålar.

SoftFill bryter ned bindningarna mellan skikten av celler och sprider sig till de intracellulära utrymmena i epidermis. Utrymmena expanderar då hyaluronsyran fungerar som en svamp och binder fukten. Detta resulterar i direkt mindre uppkomst av rynkor samt hudens struktur förbättras.

Vilka resultat kan jag förvänta mig?

Resultaten syns omedelbart efter behandling. Fina linjer och ytliga rynkor reduceras och huden verkar fylligare.

Resultatet är långvarigt men inte permanent. Den bestående effekten skiljer sig från person till person – det kan bero på många faktorer, såsom ålder, livsstil och hudens kondition.

För mer ihållande resultat, utförs tre behandlingar med två veckors mellanrum som då håller upp till ca ett år.

 

Softfill före efter nasolab low

 

Bekymmersrynka före efter low

SoftFill kan användas i kombination med andra behandlingar för komplett hudvård. Vi brukar rekommendera att utföra en skonsam hudslipning, sk. microdermabrasion eller kemisk peeling i kombination för att behandla hela huden och få ett allmänt bättre utseende och cellförnyelse.

Vad kan behandlas?

Fina Linjer
Rynkor
Fuktfattig hud

 

Softfill före efter nasolab low

Bekymmersrynka före efter low

 

 

Comments are closed.